Sunday, 14 December 2014

The Club Review

Salam and good day readers!

Remember I told you about my cousin's wedding?

Post removed. The matter has been resolved. See here. Thank you. =D

14 comments:

Nur Inani said...

esok majlis malam ni tak dek apa apa lagi. fuhh. memang berapi lah kann.

Siti Aminah Muhammad Imran said...

tu la kan. da la majlis pagi. klu malam maybe boleh consider lg.

Zahirrah Begam said...

Alamak sm nm plak. Buat malu je...haha :p

Siti Aminah Muhammad Imran said...

haha..kasi unpopular lg nama u. LOLz

Shahdan Kamaruddin said...

Keras dan bekem

Siti Aminah Muhammad Imran said...

really? ana dah cuba sehabis baik da tu. if compared to what has been done. Patut kena lebih lagi.

aizamia3 said...

Tak patut dia buat macam tu.. berniagalah cara jujur pasti ramai akan mencari lagi.. bila jadi macam ni, kan dah buruk nama.. eemm..

kak ina kl said...

kalau auntie pun frust..dahlah bayo mahal mahal

Mahathir Esa said...

alamak... saya baru cancel jumaat lepas... entah dpt ke tak deposit... :(

Siti Aminah Muhammad Imran said...

En. Mahathir cancel berapa lama sblm event? Sbb saya baca dlm terms dia kalau before 90days, blh dpt 50% refund.

Mahathir Esa said...

before 90days... tp mcm biase lah.. payoh nk reach... but hopefully can get back my deposit... :D

Siti Aminah Muhammad Imran said...

Ok. Hopefully dapatla. Dgn dia ni kena terus terjah ofis dia je. Mmg prob sikit bab nak ctct. Esp kalau ad prob.

Mrs Azs said...

my officemate pon terkono dgn Youforia nih last Oct. beriya2 mintak deposit 21K, pastu semua tak boleh nak commit. kata da lama confirm dewan, tp lps tu suruh my friend tukar date (nasibbaek belum print kad lg time tu). then my friend cancel, sebab youforia ni tak buat keje. punya lah berbulan nak dpt refund. td update dgn dia, youforia still owe them RM9K.

Siti Aminah Muhammad Imran said...

hope ur officemate dapat dia nye deposit Mrs Azs. bila da lama aniaya orang, drg jadi selesa dengan perbuatan tu. sbb tu sekali sekala kena jentik sket, utk ingatkan balik.